SOYAFILM® lyömätön laajennettu takuu ja vaihto-ohjelma.

SOYAFILM® lyömättömät takuut ja vaihto-ohjelmat!

SOYAFILM®:llä on ehdottomasti paras takuu- ja vaihto-ohjelma irrotettavalle aurinkokalvollesi!
Kaikki, jotta voit tehdä onnistuneen ostoksen aurinkokalvolla, jonka voit jopa vaihtaa!
Laajennettu takuu ja vaihto-ohjelma koskevat ostoksia, jotka on tehty 16.12.2019 alkaen.
Kaikkia käsittelyjä varten tarvitsemme tilausnumerosi.

SOYAFILM® - TAKUUT

Elinikäinen tuotetakuu
SOYAFILM® on korkealaatuinen valmiiksi koottava aurinkokalvo. Takaamme, että elokuva kestää vuodesta toiseen, niin kauan kuin sinulla on auto.
Takuu koskee maalin kestävyyttä, halkeilua ja halkeilua.
Takuun vaatimiseen tarvitsemme tilausnumerosi, ja joissakin tapauksissa tarvitsemme väärän elokuvan tai virheen kuvaavia valokuvia.
Takuu koskee tietysti aurinkokalvon oikeaa käsittelyä.

5 vuoden turvallisuus / vahinkotakuu
SOYAFILM® antaa sinulle uuden kalvon, jos jokin kalvoista on vaurioitunut, mistä tahansa syystä! Loppujen lopuksi on täydellinen, kun voit vaihtaa täsmälleen samaan aurinkokalvoon ja olet joutunut pieneen onnettomuuteen. Saat uuden aurinkokalvon ikkunaan ilman tuotekustannuksia, maksat vain toimituskulut 139 SEK (Ruotsin ulkopuolella 239 SEK) ja että taitat kalvon yhteen ja lähetät vaurioituneen aurinkokalvon takaisin meille. Jos vaurioituneita aurinkokalvoja on useita, lisätään 99 kruunua lisämaksu per ikkunakalvo. Voit käyttää vahinkotakuuta kahdessa eri tilanteessa 5 vuoden aikana.

Virhe takuun tilaamisessa
SOYAFILM® valmistetaan tilauksesta, ns. "erikoisvalmisteinen tuote", Kuluttajaviraston ("konsumentköplagen") määräysten mukaisesti, ei normaalisti ole palautus- tai peruutusoikeutta.
Jos kuitenkin vielä sattuu tilaamaan väärän tuotteen, vaihda aurinkokalvo vaihto-ohjelmaamme.

SOYAFILM® - VAIHTOOHJELMA

Meillä on uskomattoman suosittu aurinkokalvo, SOYAFILM®. Kun vaihdat autoa tai haluat jostain syystä aurinkokalvon toiseen autoon, voit vaihtaa aurinkokalvosi kanssamme.
Vaihto-ohjelmalla suojelemme ympäristöä yhdessä huolehtimalla käytetystä aurinkokalvostasi ja antamalla sinulle uuden setin todella edulliseen hintaan.
1) Vaihtoa varten lähetät meille kalvon pakkauksessa, johon se tuli, sekä tilausnumerosi/kuittisi.
2) Kun olemme vastaanottaneet aurinkokalvosi, tarkistamme sen, että se on toimintakunnossa ja että kaikki aurinkokalvon palaset ovat mukana tilauksen mukaan.
3) Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on linkki uuden aurinkokalvopaketin tilaamiseen.
Aurinkokalvopaketin vaihtohinta on 300 SEK. Jos olet tilannut kaikki takaikkunat, niin monta voit vaihtaa.
Esimerkiksi tuulilasi, etuovet ja kaikki takaikkunat voi olla fiksua ostaa samassa paketissa, sillä silloin saa paljon filmiä takaisin samalla hinnalla 300: -.
Jos olet ostanut aurinkokalvon useampaan autoon, vaihtohinta on 300 SEK per auto. Toimitus ei sisälly hintaan.
Kierrätämme takaisin lähettämäsi aurinkokalvon ympäristön kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.
Vaihto-ohjelma koskee tällä hetkellä vain tilauksia Ruotsissa. Takaisin lähetettävien kalvojen tulee olla kokonaisia, hieman likaisia ??tai naarmuuntuneita ja hyväksymme muutoksen.
Voit vaihtaa enintään 2 kertaa vuodessa, enintään 5 vuotta oston jälkeen! Aurinkokalvon vaihdossa Ruotsin ulkopuolella Euroopan sisällä vaihtohinta on 450 SEK.