Esileikattu Aurinkosuojakalvo & suojakalvo
KOTI » Esileikattu Aurinkosuojakalvo & suojakalvo

Esileikattu Aurinkosuojakalvo & suojakalvo

Valmiiksi leikattu aurinkokalvo ja suojakalvo autollesi.

Ikkunoiden sävytys aurinkokalvo muotoilee ja suojaa autoasi haitallisilta auringonsäteiltä. Kaikki aurinkokalvomme poistavat paljon lämpöä autosta ja edistävät turvallisempaa matkaa sinulle ja matkustajillesi. Kaikki aurinkokalvomme poistavat myös >99,9 % haitallisesta UV-säteilystä.
Turvakalvo luo näkymättömän suojan ikkunalasillesi. Turvakalvo poistaa myös >99,9 % haitallisesta UV-säteilystä. Se luo laminoidun, vahvemman, turvallisemman lasin ja vähentää rikkoutuneen lasin aiheuttamaa "murskaa ja tarttumista" ja henkilövahinkoja, koska se pitää vahingoittuneen lasin yhdessä vahvan liimansa kanssa.

 Färdigskuren solfilm

Tuulilasikalvo on asennettu tuulilasin ulkopuolelle ja suojaa tehokkaasti kiven sirpaloitumiselta ja antaa entistä vahvemman laminoidun lasin. Kun kalvo poistetaan, tuulilasin pinta on yhtä hieno kuin kalvoa asentaessasi.
Kalvot ovat saatavilla valmiiksi leikattuina kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Tilaat yksinkertaisesti täyttämällä rekisteröintinumerosi tai kirjoittamalla, mikä malli sinulla on.